Alumni

Alumnidatabank

Via de centrale UGent alumnidatabank kom je opnieuw in contact met je vroegere studiegenoten en ontdek je waar ze na hun studies beland zijn. Handig om oude vriendschappen nieuw leven in te blazen!

Bovendien ontvang je uitnodigingen voor talrijke alumni-activiteiten en blijf je op de hoogte van wat reilt en zeilt aan de UGent en de faculteit waar je afgestudeerd bent.

Schrijf je in de op Alumnidatabank

 

Alumninieuwsbrief

Alumni van de opleiding Afrikaanse Talen en Culturen ontvangen twee keer per jaar een nieuwsbrief, waarin ze op de hoogte worden gebracht van het laatste nieuws van de opleiding, en interessante Afrika-gerelateerde activiteiten en van eventuele evenementen die voor alumni georganiseerd worden. De alumninieuwsbrief wordt verstuurd naar iedereen die zich als alumnus Afrikaanse Talen en Culturen heeft opgegeven in de centrale UGent Alumnidatabank. Sta je niet in de databank, maar wil je wel graag de nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan!

 

Afrika-gerelateerde vacatures

Alumni Afrikaanse Talen en Culturen komen op heel verschillende plekken op de arbeidsmarkt terecht; een heel aantal voorbeelden vind je hier. Op deze pagina publiceren we regelmatig vacatures die interessant kunnen zijn voor ATC-alumni. Heb je zelf een vacature die voor Afrikanisten van belang kan zijn? Neem contact met ons op via africanstudies@ugent.be, en we kunnen deze vacature hier vermelden.

11.11.11: vacatures van de Vlaamse Noord-Zuidbeweging, de non-profit en social profitsector

Vacatures bij Socius, steunpunt sociaal-cultureel volwassenenwerk