Contact

Voor algemene vragen over het studieprogramma, stuur een mail naar africanstudies@ugent.be, of neem contact op met de contactpersoon van de opleiding, Hilde Gunnink.

De contactgegevens van personeelsleden verbonden aan de opleiding vind je hier.

Secretariaat

Maaike Goethals

Campus Boekentoren – Plateau-Roziergebouw
C01.31 (kelder)
Rozier 44
9000 Gent

maaike.goethals@ugent.be
Tel: +32 9 264 4131
Fax: +32 9 264 9595

Spreekuur: 8:30 u. -16.00 u., woensdag afwezig

Locatie

Talen en Culturen – Afdeling Afrikaanse Talen en Culturen
Rozier 44
9000 Gent

De opleiding Afrikaanse Talen en Culturen bevindt zich op de Campus Boekentoren, in de kelder van het Rozier-Plateau-gebouw. Ga het gebouw binnen via de ingang in de Gezusters Lovelingstraat, deze staat aangegeven als ‘Sterrenwacht’, en neem na binnenkomst de eerste deur aan de rechterkant. Via de hoofdingang aan het Rozier ga je na binnenkomst direct naar rechts, en neem je vervolgens de eerste deur aan je rechterhand. Deze leidt naar een trap naar beneden. Aan het einde van de trap ga je naar links, en aan het einde van de gang naar rechts.

Met het openbaar vervoer:

Neem de trein naar het station Gent Sint-Pieters. Vanaf het station neem je tram 1 richting ‘Korenmarkt’. Stap uit bij de halte Verlorenkost (de vijfde halte vanaf het station). Sla de Jozef Plateaustraat in, dit is de eerste straat aan de rechterkant, die steil omhoog loopt. Neem de eerste straat rechts, dit is de Gezusters Lovelingstraat. De universiteit bevindt zich aan de linkerkant van de straat.