Meer weten

Webklas

De opleiding Afrikaanse Talen en Culturen organiseert een webklas, een online lessenpakket van vier weken waarin je kennismaakt met de opleiding. Op een interactieve manier krijg je les over de talen, cultuur, geschiedenis, en sociolinguistiek van Afrika. De webklas geeft je een duidelijk beeld van de inhoud en het niveau van de opleiding, en is daarmee een uitstekende manier om je te verdiepen in je studiekeuze. Meer informatie over de webklassen vind je hier.

Studiekiezer

In de studiekiezer vind je alle informatie over de opleiding Afrikaanse Talen en Culturen, van de opbouw van het programma tot getuigenissen van studenten.

Kiezen voor Afrikaanse Talen en Culturen

Waarom kies je voor Afrikaanse Talen en Culturen? Wat is het leukst aan de studie? Welke opdrachten krijg je doorheen de opleiding? Waarin verschilt het academisch hoger onderwijs van het secundair onderwijs en hoe zit dat met die bachelor- en masterproef? Studenten en proffen van de opleiding Afrikaanse Talen en Culturen beantwoorden deze vragen hier.

Algemene informatie

Algemene informatie over de verschillende infomomenten voor toekomstige studenten, en alle praktische kanten van het studeren, vind je hier.

Brochures

Werken en studeren

De opleiding Afrikaanse Talen en Culturen is een voltijdse opleiding, maar er zijn ook mogelijkheden om studeren te combineren met werken. Om de mogelijkheden voor werkstudenten te bespreken, neem contact op met de trajectbegeleider.

Contact

Heb je nog vragen, zou je graag eens langs komen om een les bij te wonen, of wil je nog meer weten? Neem dan contact op met Hilde Gunnink, de informatieverantwoordelijke van de opleiding.